top of page

Varovanje osebnih podatkov, politika zasebnosti in piškotki

Splošno

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izključno za opravljanje dejavnosti, ki jo izvaja. Podjetje spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu podjetje posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Podjetje zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

V nadaljevanju navajamo informacije o tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke, za katere namene se vaši osebni podatki uporabljajo, s kom se delijo in kakšne so vaše pravice do nadzora podatkov in informacij.

Z uporabo spletnega mesta izrecno soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov (vključno z osebnimi podatki) v skladu s to politiko zasebnosti. Podatke in informacije prejmemo vedno, ko ste v stiku z nami ali uporabljate spletno mesto. Kot je opisano v nadaljevanju, vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) lahko delimo s tretjimi partnerji (kot je določeno v nadaljevanju) in jih uporabljamo na načine, skladne s to politiko zasebnosti. Vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) lahko skupaj z drugimi informacijami uporabimo tudi za zagotavljanje in izboljšanje izdelkov, storitev in vsebine.

Ko obiščete našo spletno stran iz informativnih razlogov, ne da bi se registrirali, bodo obdelani le omejeni osebni podatki, ki vam omogočijo vpogled na spletno mesto.

V primeru da se registrirate ali naročite na našo e-mail listo, bodo v okviru teh storitev obdelani nadaljnji osebni podatki.

Poleg tega, bodo vaši osebni podatki uporabljeni za oglaševanje naših storitev in izdelkov, ter za statistične analize, ki nam pomagajo izboljšati naše spletno mesto. Zraven tega izboljšujemo izkušnjo spletnega mesta z vsebino tretjih oseb.

Vaši osebni podatki se lahko razkrijejo tretjim osebam, ki so morda zunaj države, v kateri prebivate; potencialno lahko veljajo različni standardi varstva podatkov.

Uvedli smo ustrezne zaščitne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov in njihovo hrambo le toliko časa, kolikor je potrebno.

V skladu z zakonodajo, ste lahko upravičeni do uveljavljanja določenih pravic v zvezi z obdelavo vaših podatkov.

 

Informativna uporaba spletne strani

Ko obiščete naše spletno mesto iz informativnih razlogov, torej brez registracije in brez posredovanja osebnih podatkov v kakršni koli drugi obliki, lahko samodejno zberemo dodatne podatke o vas, ki bodo vsebovali osebne podatke le v omejenih primerih in jih naš strežnik samodejno prepozna, kot na primer:

 • spletno mesto, s katerega ste bili usmerjeni v našo ponudbo,

 • datum in uro vašega dostopa,

 • vrsto naprave, ločljivost zaslona in različico brskalnika,

 • ponudnika internetnih storitev,

 • informacije o vašem operacijskem sistemu, vključno z jezikovnimi nastavitvami,

 • informacije o ponudbah, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Takšne podatke uporabljamo samo za pomoč pri zagotavljanju učinkovite storitve (npr. za prilagoditev našega spletnega mesta za potrebe vaše naprave ali za omogočanje prijave na naše spletno mesto) in za široko zbiranje demografskih informacij za anonimizirano skupno uporabo.

Ti osebni podatki, ki se samodejno zbirajo, so potrebni za zagotavljanje spletnega mesta, ter da lahko zagotovimo varnost in stabilnost spletnega mesta.

Osebni podatki, ki se zbirajo samodejno, se takoj anonimizirajo in vsi osebni podatki se primerno izbrišejo.

 

Registracija na našo spletno trgovino

Naše spletno mesto ponuja spletno trgovino in za njeno uporabo morate ustvariti račun. Glede registracije računa in njegove nadaljnje uporabe obdelujemo:

 • podatke (na primer vaše ime in e-poštni naslov), ki jih podate ob registraciji,

 • informacije v zvezi s prijavo v račun (npr. podrobnosti o prijavi in geslu),

 • sporočila, ki ste jih poslali vi (npr. preko e-pošte ali obrazcev za komunikacijo na spletnem mestu).

Osebne podatke, ki jih posredujete bomo obdelovali za:

 • prepoznavanje ob prijavi,

 • zagotavljanje storitev in informacij, ki jih ponujamo prek spletnega mesta ali ki jih zahtevate,

 • upravljanje vašega računa,

 • komuniciranje z vami,

 • (vedenjsko) oglaševanje in profiliranje.

Uporaba vaših osebnih podatkov za vedenjsko oglaševanje in profiliranje je potrebna za izboljšanje vaše izkušnje med uporabo spletnega mesta.

Vaši osebni podatki se (če ni izjeme v okviru navedb v nadaljevanju) hranijo, dokler se uporablja vaš uporabniški račun. Po izbrisu vašega računa, bodo vaši osebni podatki blokirani in izbrisani z naslednjim čiščenjem baze podatkov. Predpisane obveznosti shranjevanja oz. potreba po sodnih postopkih, ki lahko nastanejo zaradi kršitve storitev ali težav s plačili, lahko vodijo do daljše hrambe vaših osebnih podatkov. V takih primerih vas bomo o tem ustrezno obvestili.

 

Piškotki in oglaševanje

Ko uporabljate našo spletno stran, se poleg predhodno že omenjenih podatkov v vašem računalniku shranjujejo tudi piškotki.

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Piškotki ne morejo zagnati programov ali prenašati virusov v vaš računalnik. Služijo temu, da je uporaba spleta uporabniku na splošno prijaznejša in učinkovitejša.

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1, ki predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.

Spletna stran https://www.jellek.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa aktivnosti obiskovalcev in zanimanje, z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci in uporabniki soglašajo z njihovo uporabo.

Kot spletno mesto, ki je skladno z GDPR, uporabniku zagotavljamo kontrolo nad njegovo zasebnostjo. Nikoli ne bomo nameščali piškotkov v uporabnikov brskalnik brez njegovega izrecnega soglasja. Ponudnikovo obvestilo o piškotkih je lahko nadležno, vendar mora uporabnika v celoti obvestiti o tem, katere piškotke želi uporabljati, in mu omogočiti, da se sam odloči, ali jih bo sprejel ali ne.

Upravljanje s piškotki

Večina brskalnikov (v razdelku za pomoč) uporabniku omogočajo upravljanje piškotkov, shranjenih v njegovi napravi. Če uporabnik spremeni svoje nastavitve tako, da blokirajo vse piškotke, morda ne bo mogel dostopati do delov ponudnikovega spletnega mesta, ali storitve.

Informacije o piškotkih se v spletnem brskalniku običajno nahajajo v razdelku 'Pomoč'. Spodaj so povezave do razdelka 'Pomoč' v nekaterih najpogosteje rabljenih spletnih brskalnikih:

 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in preprostejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Podjetje vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti. Podjetje lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Podjetje lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti podjetje zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

 

Uporaba osebnih podatkov

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,

 • naslove za dostavo,

 • podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba),

 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba),

 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime),

 • geslo v šifrirani obliki,

 • kontaktno telefonsko številko,

 • državo bivanja,

 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini,

 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.

Podatkov podjetje ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima podjetje sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot podjetje.

Podjetje osebne podatke zbira s privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Privolitev izrazijo s klikom v ustrezno polje, ki je v postopku oddaje vsakokratnega naročila predvideno za potrditev seznanitve in strinjanja s »Splošnimi pogoji poslovanja, varovanja osebnih podatkov in politiko zasebnosti«.

Ko odkljukate »I agree to theTerms & Conditions, Privacy Policy and Return Policy« potrjujete, da ste pogoje prebrali in da se z njimi strinjate.

Naše podjetje gostuje na platformi Wix.com. Wix.com nam ponuja spletno platformo, ki nam omogoča, da izvajamo dejavnost spletne trgovine. Podatki uporabnikov spletne trgovine se lahko shranjujejo prek shrambe podatkov Wix.com, zbirk podatkov in splošnih aplikacij Wix.com. Podatki se obdelujejo in hranijo na varnih strežnikih za požarnim zidom.

Strežniki Wix.com se nahajajo v Izraelu. Evropska komisija in Informacijski pooblaščenec  (IP) sta za nekatere države ugotovila, da zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov, to pomeni, da izvoznik lahko prenese podatke brez posebnega dovoljenja Informacijskega pooblaščenca (IP) ali izpolnjevanja dodatnih pogojev (ustrezni zaščitni ukrepi, odstopanja v posebnih primerih). Izrael sodi med te države.

 

Namen uporabe

S soglasjem k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov pri oddaji naročila ali s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko elektronske pošte, uporabnik dovoljuje podjetju obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega centra spletne trgovine in ponudnika oz. podjetja, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko podjetje obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, do izbrisa oz. ukinitve uporabniškega računa in do odjave naročnika na novice, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega mesta https://www.jellek.si, 10 mesecev za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Izvajanje politike zasebnosti

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik podjetju poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Podjetje bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varovalo tudi v primeru preklica registracije.

 

Varstvo otrok

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejemati naročil od nekoga, za katerega ve, ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

 

Pravica do obveščanja in izbrisa

Pravico imate do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov.

Obvestila o stanju naročila: Pridržujemo si pravico, da vas na telefonsko številko, ki ste jo vpisali v postopku naročila, preko sms sporočila obvestimo, ko je vaše naročilo odpremljeno in če artikli niso bili prevzeti od 3 do 5 dni. Če artikli niso bili prevzeti več kot 5 dni, si pridržujemo pravico klica na posredovano telefonsko številko, kot opomnik za prevzem artiklov. Kupce hkrati o stanju naročila obveščamo tudi preko elektronskega sporočila.

Obvestila: Po prijavi na obvestila (»subscription«) bosta vaše ime, telefonska številka in elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v promocijske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite preko povezave, ki je navedena v vsakem elektronskem sporočilu (»unsubscribe«). Na prejemanje obvestil ste prijavljeni le, če je ob naročilu odkljukano posebno polje, ki vam omogoča prijavo na obvestila (»sign me up to the email list«).

 

Vsak posameznik, katerega ponudnik zbira, hrani in obdeluje njegove osebne podatke, ima glede teh podatkov naslednje pravice:

 • Pravica do pozabe – v kolikor posameznik ne želi več, da se njegovi osebni podatki, ki jih hrani in obdeluje obdelovalec obdelujejo in ob pogoju, da ni zakonitih razlogov za njihovo nadaljnjo hrambo, bo lahko od obdelovalca kadarkoli zahteva, da se njegovi podatki zbrišejo.

 • Pravica vedeti, kako dolgo se hranijo osebni podatki.

 • Pravica zahtevati popravek, izbris ali vložiti pritožbo.

 • Pravica do prenosljivosti – posameznik lahko, v kolikor to želi, lahko od obdelovalca zahteva, da mu zagotovi osebne podatke v zvezi z njim, ki jih je posredoval upravljavcu, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.

 • Pravica do pravnega sredstva in sankcije – posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, pa tudi pravico do pravnih sredstev zoper odločitev nadzornega organa ali v primeru neukrepanja nadzornega organa, pravico do odškodnine in odgovornosti.

 • Pravica ne biti podvržen ukrepom, ki izhajajo zgolj iz profiliranja, analize ali predvidevanj z uporabo avtomatiziranih sredstev obdelave.

 • Pravica do umika soglasja – posameznik ima pravico do umika soglasja za nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov, posebej v primeru neposrednega trženja.

 

Postopek uveljavljanja pravic

S potrditvijo seznanitve in sprejema »Splošnih pogojev poslovanja, varovanja osebnih podatkov in politike zasebnosti« kupec oz. uporabnik potrjuje naslednje:

 • Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca.

 • Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

 • Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Podjetje osebne podatke posameznika hrani do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Uporabnik lahko prekliče soglasje za prejemanje elektronskih sporočil ali zahteva, da podjetje njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbriše, tako da v celoti izbriše uporabnikov uporabniški profil pri ponudniku.

 

Dodatno

Podjetje je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Podjetje ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Podjetje teh podatkov ne bo uporabilo v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje podatkov uporabnikov ne bo uporabilo za pošiljanje promocijske elektronske pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje obvestil o novostih in akcijskih ponudbah ter tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik dodatno naročil. Podjetje lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi – Pošta Slovenije bo podjetje zaupalo le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku, naslov za dostavo, telefonsko številko za obvestilo o dostavi paketa in/ali reševanju težav pri dostavi in naslov elektronske pošte za obvestilo o statusu dostave paketa). Prek elektronske pošte bo podjetje stopilo v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

 

Priporočamo vam, da bodite previdni z informacijami, ki jih delite, nastavite močno geslo za svoj račun in se izogibajte pošiljanju občutljivih podatkov, ki bi vam, če bi bili izpostavljeni, lahko povzročili veliko škodo. Vsako pošiljanje osebnih podatkov in gesel vedno izvedete na lastno odgovornost.

 

Deljenje informacij

Vaši osebni podatki bodo razkriti tretji osebi le kolikor je potrebno za izpolnitev naših pogodbenih razmerij.

Za opis naših storitev bodočim partnerjem, oglaševalcem in drugim uglednim tretjim osebam, ter za druge zakonite namene, lahko razkrijemo anonimne zbirne statistike o uporabnikih spletnega mesta, vendar ti statistični podatki ne vključujejo nobenih osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo našim izvajalcem, ki nam pomagajo pri zagotavljanju storitev, ki jih ponujamo preko spletne strani. Tak prenos bo temeljil na sporazumih o obdelavi podatkov.

Naši izvajalci bodo vaše osebne podatke uporabljali le v obsegu, primernem za izvedbo njihove funkcije in bodo pogodbeno zavezani, da bodo vaše osebne podatke obdelovali samo v našem imenu in v skladu z našimi zahtevami.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo, če to omogoča oziroma zahteva zakonodaja ali odločba sodišča.

 

Spletna analitika

Spletna stran uporablja Google Analytics, storitev, ki jo ponuja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja piškotke, ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku, da bi spletnemu mestu pomagali analizirati, kako uporabljate spletno mesto. Podatke, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi spletnega mesta, na spletna mesta Googlu posreduje in jih shranjuje na strežnikih v ZDA. Če je na tej spletni strani aktivirana anonimizacija IP-ja, bo vaš naslov IP najprej onemogočil Google v državi članici Evropske unije ali v drugi državi pogodbenici v sporazumu o evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo vaš polni IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Upoštevajte, da ta spletna stran uporablja Google Analytics z razširitvijo »_anonymizelp ()«, zato se IP naslov obravnava le v okrnjeni obliki, kar pomeni, da je preprečena osebna identifikacija. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil te podatke za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o dejavnostih spletnih strani za operaterje spletnih mest in drugih operaterjev, ki se nanašajo na spletno dejavnost in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga brskalnik prenese v storitev Google Analytics, ni povezan z drugimi Googlovimi podatki. Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku. Poleg tega lahko Google preprečite zbiranje podatkov, ki jih ponuja piškotek, in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z naslovom IP), ter obdelavo teh podatkov s strani Google s prenosom in namestitvijo vtičnika brskalnika, ki je na voljo na povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Več informacij o pogojih uporabe in zasebnosti najdete na: http://www.google.com/analytics/terms in https://www.google.de/intl/en/policies/. Upoštevajte, da je na tem spletnem mestu Google Analytics razširjen s kodo »gat._anonymizelp ();« da zagotovite anonimizirano zbirko vašega IP-naslova (tako imenovano IP maskiranje).

 

Vtičniki za socialna omrežja

Naša spletna stran združuje vtičnike (programe) družbenih omrežij Facebook in Instagram.

 

Facebook

Od Facebook-a uporabljamo »Like«, gumb »Share«. Te vtičnice uporablja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Lahko jih prepoznate po ustreznem logotipu Facebook. Več informacij o Facebook-ovih družabnih vtičnicah najdete na http://developers.facebook.com/plugins. Če obiskovalec odpre stran našega spletnega mesta, ki vsebuje to vrsto vtičnika, se med brskalnikom obiskovalca in strežniki Facebook vzpostavi povezava. Facebook sprejema in hrani podatke (vključno z IP-naslovom in ID-jem piškotka), ki omogočajo Facebook-u, da prepozna, katero stran spletnega mesta, je obiskovalec odprl. To se zgodi, ne glede na to, ali je vtičnik Facebook v stiku z ali ne. Če obiskovalec sodeluje s vtičnikom Facebook ali pusti komentar, bodo ustrezni podatki preneseni na Facebook v ZDA in tam shranjeni.

 

Če je obiskovalec prijavljen v Facebook, ko se to zgodi, se lahko posredovani podatki dodelijo določenemu računu. Facebook uporablja piškotke tako za registrirane, kot za neregistrirane uporabnike. Vrsta, obseg in namen zbiranja, uporabe in druge obdelave ali uporabe podatkov s strani Facebook-a ter pravic in možnosti za zaščito zasebnosti uporabnika najdete v pravilniku o zasebnosti za Facebook (https://www.facebook.com/about/privacy) in prilagojeni. Poleg zgoraj navedenega so natančni postopki obdelave podatkov, obdobja shranjevanja in nameni nejasni.

Na našem spletnem mestu se lahko prijavite z Facebookom, pri čemer morate vi sami potrditi, da lahko od Facebooka pridobimo vaše ime, e-poštni naslov in profilno sliko.

 

Spremembe politike varovanja osebnih podatkov in politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da to politiko občasno spremenimo s posodobitvijo našega spletnega mesta. Redno obiskujte spletno mesto in preverite naš trenutni pravilnik o zasebnosti. Ta politika je bila nazadnje posodobljena dne, 18. novembra 2022.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja, težave, pomisleke ali komentarje v zvezi s to politiko zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: jellek.shop@gmail.com.

bottom of page