top of page

8 idej za božična darila

IMG_3984.jpg

Čas, ko še posebej razvajamo naše bližnje in jim poklonimo nekaj iz srca, je pred vrati. Z unikatnim, minimalističnim in ročno narejenim/sestavljenim nakitom, izdelanim v omejenih edicijah, ne moreš zgrešiti. Uporabiš lahko kodo "HELLO" za 10% popust na tvoje prvo naročilo.

1. NAKIT Z BOŽIČNIMI MOTIVI
 

V tem prazničnem času res ne moreš zgrešiti s prikupnimi uhančki v božičnih motivih, narejenih iz polimerne gline in kirurškega jekla. 

2. NAKIT S SLADKOVODNIMI BISERI
 

IMG-3465.jpg
IMG_3345.JPG

Biseri simbolizirajo zvestobo in predanost. Vsak zase je unikat in vsak je posebne oblike. So brezčasni, elegantni in izgledajo dobro na vsaki ženski. 

 

Sladkovodni biseri delujejo kot amuleti, ki lahko očistijo negativno energijo nakopičeno v nas. Dajejo nam občutek samozavesti, spokojnosti, razsvetlijo naš um in nam pomagajo ločiti dobro od slabega.

 

Nakit z biseri je čudovita pozornost in nepogrešljiv kos v vsaki zbirki.  

3. NAKIT S KRISTALI
 

Kristali so elementarna živa energija. Pri izbiri kristalov je pomembno, da kristal "spoznamo", se seznanimo z značilnostmi kristala in izberemo tistega, ki ga začutimo, kot podpornika. Kristalov je ogromno, skrb, da bi izbrali napačnega, pa je popolnoma odveč. 

 

Nakit iz kristalov ni le lep, temveč prejemniku tudi pomaga. Vsakdo bi bil vesel takšne pozornosti. 

IMG-9761.JPG
389EDC59-A421-4F30-BE4B-A68A9355E52F (3).jpg

4. COTTON TOTE BAG
 

Kvaliteten, trajnosten in ročno narejen tote bag iz 100% Oeko-Tex certificiranega bombaža. Super pri njem je, da drži obliko in je ravno prave velikosti.

Namig: trenutno je znižan!

5. OGRLICE

Preprosta biserna ogrlica, ogrlica s kristalom ali ogrlica z angelskim številom je super izbira za božično darilo.

IMG-1960-jpg.JPG
IMG-4189.jpg

6. NAKIT IZ POLIMERNE GLINE

Polimerna glina je močan in vzdržljiv material, ki nudi neskončno možnosti za ustvarjanje. Vsi uhani so izjemno lahki, pa čeprav na prvi pogled ne izgledajo tako. V veliki večini jih sploh ne čutimo na ušesu. 

7. MYSTERY BOX UHANČKOV

Naš mystery box sestavljajo trije pari uhanov presenečenja. Vrednost enega uhana je med 12 in 23€. Uhani so shranjeni v majhnih vrečkah in varno zapakirani v okolju prijazne kartonaste "mystery" škatlice. Material je lahko polimerna glina, jeklo, medenina, biseri, perlice, itd.

unnamed (42).jpg

in še zadnje, če se res ne morete odločiti med zgoraj naštetim...

8. eDARILNI BON

Z eDarilnim bonom ne morete zgrešiti.

 

Naši e-Darilni boni so zasnovani tako, da kupec izbere vrednost bona, napiše personalizirano sporočilo, ter vnese prejemnikov e-mail naslov in njegovo ime. Če ne želite pokvariti presenečenja, lahko namesto prejemnikovega, vnesete svoj e-mail naslov. Kodo pa mu izročite naknadno, npr. v čestitki. Na vnešen e-mail naslov bo poslana koda, ki se jo nato unovči ob zaključku nakupa, pod "redeem a gift card". e-Darilni bon velja eno leto od dneva nakupa.

JELLEK eGIft card PNG for print.png

Hvala za branje in veselo nakupovanje! 

VEČ O JELLEK?

bottom of page